SPORTER


Är Slite ett sporttokigt samhälle? Ja, kanske är det så. Här finns i alla fall massor av idrotter och motionsformer att välja bland. Flera föreningar och företag anordnar kurser, träningar och hyr ut redskap. Allt för att du ska kunna välja det som passar dig bäst, om det så innebär en kvällspromenad med hunden på vårt upplysta elljusspår. 


I och runt Cementa Arena finns flera aktiviteter att sysselsätta sig med. Ishallen används för konståkning, hockey och curling. Givetvis är den också öppen för allmän åkning men jämna mellanrum. Utanför hallen ligger en uppvärmd fotbollsplan med konstgräs som är bekväm att spela på samt en padelbana. Ett utegym finns, samt en pumptrack och bike park för cykel/MTB. För den som vill löpträna eller promenera passar elljusspåret bättre, alla utomhusaktiviteter är helt gratis att använda. Missa inte underbara Slite strand. Perfekt för ett dopp!

HYR OCH BOKA

Företag, föreningar och privatpersoner. Alla kan faktiskt hyra hela, eller delar av, Cementa Arena. 


Våra lokaler passar till  konferenser, läger, stormöten och festligheter. Vi erbjuder en stor matsal som kan möbleras efter behov och lunchrestaurangen i huset är duktiga på catering och servera stora som små sällskap. Givetvis kan du enbart boka isen eller fotbollsplanen om du är intresserad av det. Kontakta oss för mer information, frågor eller offert.

I södra delen av Slite, alldeles vid stranden, ligger Slite Strandresort, Slite camping och Gotland Sports Academy. En plats för att slappa, bada och basta, men också hyra utrustning till en mängd olika aktiviteter. Varför inte ta tillfället i akt att åka rullskidor, paddla kajak eller surfa?

Här finns också en stor minigolfbana och cykeluthyrning: både för landsvägscyklar, standardcyklar och mountainbike. Behöver du kläder eller utrustning finns en surfshop, liksom restaurang, utegym och pool.